Yokluğun beldesi Çad’da Ramazan ayında iftar ve sahur yapmakta zorlanan kardeşlerimizin gıda ihtiyacını en aza indirmek için 1000 adet erzak, 3000 adet iftar ve zekat dağıtımlarında bulunduk.
Gazze'de sene boyunca sıcak yemek ikramlarımız devam ediyor.
Yetim desteklerimizi sürdürmek adına 100 yetimin bulunduğu Afganistan Samangan yetimhanesinin aylık yemek masraflarını karşılıyoruz.
Her ay düzenli olarak ilgilendiğimiz Lübnan'da bulunan 100 yetim çocuğa kişisel ihtiyaç desteği ulaştırdık.
Yurt içinde İstanbul’dan Şanlıurfa'ya, Elazığ’a, uzanan yolculuklarımızda ailelerimize erzak yardımları ile bereket olduk.
Umuda Koşanlar Derneği olarak bu zor günleri el ele vererek birlikte aşabileceğimizi, umut koşucularının ihtiyaç sahiplerini yine yalnız bırakmayacağını düşünerek harekete geçtik.