Bursa’da 250 çocuğa Bir Çanta Mutluluk projesi ile 300 TL değerindeki bayramlık kıyafet çeki ve çanta içerisindeki hediyelerin dağıtımını gerçekleştirirken, çocuklarımıza özel şenlik de düzenleyerek; onlar için oluşturduğumuz özel oyun alanlarında beraber eğlenmenin tadını çıkardık. Hediye olarak götürdüğümüz çantaların içinden çıkan resim defteri ve boyama kalemleri ile resimler çizdik ve müzik eşliğinde balonlarla oyunlar oynayıp keyifli bir gün geçirdik.
Sierra Leone’de temiz suya erişim büyük bir sorun. Su şebekesi olmadığı için insanlar kirli su tüketmek zorunda kalıyor ve tifo gibi hastalıklar yaygınlaşıyor. Bu duruma çözüm üretmek amacıyla, 10 adet keson su kuyusu açarak 5.000 kişiye temiz su ulaştırdık. Her kuyudan yaklaşık 500 kişi faydalanıyor. Desteklerinizle daha fazla insanın hayatına dokunmaya devam ediyoruz.
Kamerun’un Kousséri şehrinde 11 farklı köyde 11 adet su kuyusu açılışlarını büyük bir çoşkuyla gerçekleştirildik.
Doğu Afrika ülkelerinden Kenya, Somali ve Uganda'ya yönelik Ramazan dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.
Ramazan'ın son günlerindeyiz. Bize emanet ettiğiniz Zekat, Fitre ve Fidye'lerinizi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.
500'den fazla aileye gıda, battaniye, çadır, ayakkabı, mont, kışlık kıyafetler, mutfak eşyaları, tüp ve ocak gibi eşyaları teslim ettik.