2020 Yılı Kurban Organizasyonu Tamamlandı

Kurban Organizasyonu Tamamlandı

Emanetlerinizi dünyanın muhtaç bölgelerine ulaştırmak amacıyla çıktığımız bu yolda birçok ülkeye ve haneye misafir olduk.

30 Temmuz 2020

2020 Yılı Kurban organizasyonunda her zamankinden daha fazla bölgeye ulaşmak için yola çıkmıştık. Emanetlerinizi dünyanın muhtaç bölgelerine ulaştırmak amacıyla çıktığımız bu yolda birçok ülkeye ve haneye misafir olduk. Vekaletlerini aldığımız kurbanlarınızın kesimlerini gerçekleştirip emanetlerinizi ihtiyaç sahiplerine teslim ettik. 

Kurban bağışlarınız, Suriye’de savaştan kaçıp kamplara sığınan binlerce insana ulaştı,

Afrika’nın Tanzanya ülkesinde gerçekleştirdiğimiz kurban kesimleri ve dağıtımları ile bayram sevincini hep birlikte yaşadık,

Afrika Gana’da kardeşlik halkaları kurduk, kurbanlarınızı teslim ettik.

Afrika Çad’daki dağıtımlarımızdan geriye kocaman sarılmalar kaldı.

Bu bayram bulunduğumuz bölgelerden biri de Sudan’ın Darfur bölgesiydi. Günlerce süren yolculuktan sonra, yokluk kelimesinin tam anlamıyla yerini bulduğu bölgede kurban kesimlerinizi gerçekleştirip, kurban eti, oyuncak dağıtımları gerçekleştirdik.

Ne güzel yollar aştık birlikte. İyi ki de aştık. Kurbanlarınız Afrika’nın Somali ülkesinde ihtiyaç sahipleriyle bu şekilde buluştu. Kan oldu, can oldu.

Afrika ve Suriye dışında Morolu Müslüman kardeşlerimizin Filipinler’de yaşadığı kamplarda da kurban kesim ve dağıtımlarınızı gerçekleştirdik. Filipinler’den geriye gülümsemeler kaldı.

Bayramlık dağıtmadan olur mu? 

Desteklerinizle bu bayramda da dünyanın dört bir köşesindeki çocuklarımızın yüzünü güldürmeye devam ettik. Kurban bayramında Filistin Gazze’de dağıttığımız bayramlıklar çocukların yüzünde gülümsemelere dönüştü. 

Bir kez daha sizlerin paylarını uzaklara ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Onların sevinçlerine hep birlikte ortak olduk. Desteklerinizle çocuklarımızın kalplerini sevinçle doldurarak güzel bayramlıklar hediye ettik. 

Kurban Bayramı heyecanımıza ortak olduğunuz için siz bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Paylaşmanın, kardeşliğin ve umudun hiç eksik olmadığı nice bayramlarımız olsun.  


Yardımlarınızı Bekliyoruz

Projemize destek olup yardım yapmak için sağ taraftaki alanı kullanabilirsiniz.
Bağış Miktarı
Bağışçı Bilgileri