Ramazan'ın son günlerindeyiz; zekât, fitre ve fidyeleriniz için çok güzel zamanlar.
İhtiyaç sahipleriyle görüşerek bağışlarınızı ulaştırıyoruz. Ramazan'ın bu son günlerinde zekât, fitre ve fidyelerimiz bereketlensin; bizleri bayrama kavuştursun.
Devam eden katarakt operasyonlarımız için Nijer’in başkenti Niamey’e 700 km uzaklıktaki Tessaoua şehrinde bulunduk.
Tespitte bulunduğumuz ihtiyaçlı bölgeleri ziyarete başladık. Avrupa ve Anadolu yakası olmak üzere dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.
Ramazan'ın coşkusunu ve birlikteliğini uzak coğrafyalardaki kardeşlerimizle paylaşmayı da sürdürüyoruz.
Pakistan'ın Gilgit Baltistan bölgesinde bulunan Gilgit yetimhanesine düzenli desteklerimiz devam ediyor.
Filipinler’de 2022 başından beri düzenli olarak ilgilendiğimiz 150 yetimden oluşan yetimhanelerin aylık gıda ve temizlik ihtiyaçlarını karşılıyoruz.